SPOR

Turnuvanın Şampiyonu Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Oldu

Cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, Zekai Baloğlu Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final müsabakası ile son buldu. Turnuvanın kazananı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı oldu.

Turnuvanın Şampiyonu Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Oldu

Zaferin Karargâhı Akşehir’den Cumhuriyetin 100. Yılına sloganı ile Akşehir Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın final müsabakası gerçekleştirildi. Turnuvanın kazananı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı oldu.

Resim önizlemesi

Final müsabakasına; Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Muammer Sağlam, MHP İlçe Başkanı Mehmet Akif Dilber, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Barbaros Topaloğlu, Akşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Yılmaz, yarışta kıyasıya mücadele eden kurum personelleri ve izleyiciler katıldı.

Final müsabakasında konuşan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; “İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’müz ile düzenlediğimiz voleybol turnuvasında çok sayıda personelimiz hem eğlendi hem de kıyasıya rekabet etti. Katılım sağlayan ve mücadele eden personellerimize gösterdikleri medeni cesaretten dolayı teşekkür ederim ve iş hayatlarında başarılar dilerim. Turnuvamızın kazananı da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müzün takımı oldu. Gösterdiği başarıdan dolayı takımımızı tebrik ederim. Cumhuriyetimizin 100. yılında bu coşkuya ortak olan herkese ayrıca teşekkür eder, milletimizin nice yüz yıllar görmesini temenni ederim. 100. yılımız kutlu, cumhuriyetimiz payidar olsun.” ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesi

Oldukça çekişmeli ve gün boyu süren Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın sonunda dereceye giren sporculara madalyaları ve şampiyonluk kupası törene katılan protokol üyeleri tarafından verildi.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin