SPOR

Başkan Özgökçen’den Konteyner Kentine Ziyaret

Süper Lig’in köklü kulüplerinden arabam.com Konyaspor, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Gaziantep’in Nurdağı İlçesindeki depremzedeler için Konyaspor Konteyner Kenti kuruyor.

 Başkan  Özgökçen’den  Konteyner Kentine Ziyaret

 

Başkan Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Faydasıçok, Hakkı Polat, Sertaç Tuza, Halil Erdoğan ve Kamil Yücel, Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde yakın zamanda faaliyete geçecek Konyaspor Konteyner Kenti’ni ziyaret etti.

Birlik ve beraberlik bilinciyle bu zor günleri geride bırakılacağının altını çizen Başkan Fatih Özgökçen, şunları söyledi:

“Süper Lig’deki her takım gibi biz arabam.com Konyaspor’da depremzede vatandaşlarımızın yanında yer almak için çalışmalar gerçekleştirdik. Depremin yaşandığı ilk gün, Konya Store mağazamız ve depolarındaki bütün kışlık ürünlerimizi, deprem bölgesine gönderdik.

Yönetim Kurulumuz ve hayırsever iş adamlarımızın iş birliği ile deprem bölgesine 100 adet konteyner gönderdik. Bu sayının yeterli olmayacağını düşündük ve şimdilik konteyner sayımızı 150’ye çıkarttık, bu sayımız ileriki zamanlarda artacaktır. Bugün de Gaziantep’e gelerek hem vatandaşlarımızın acısına ortak olduk hem de çalışmalarda son aşamaya gelen Konyaspor konteyner kentini yerinde ziyaret ettik.”

Başkanımız Fatih Özgökçen, 10 gündür MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu localarında depremzedeleri konuk ettiğimizi belirterek, “Yönetim kurulumuz ile beraber yaptığımız istişareler neticesinde AFAD ile koordinasyon sağladık. Stadyumumuzdaki 26 locayı hazır hale getirdik. Şu ana kadar 500 depremzede ailemizi misafir ettik. Günde üç öğün yemeğin yanında kişisel ihtiyaçlarında giderildiği bu hizmetimiz ile Konyaspor’umuzun evi, depremden etkilenen vatandaşlarımızın evi oldu.” diye konuştu.

 

AdminAdmin