SPOR

Başkan Özgökçen Yönetimi Devretmeye Hazırım

Kayacık Tesisleri'nde Konyaspor gündemine ilişkin basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, "Hiç kimse Konyaspor Kulübü üzerinde değildir"

 Başkan Özgökçen  Yönetimi Devretmeye Hazırım

Başkan Özgökçen, "Önceki dönemlerde yönetimdeki ayrılıklar ile ilgili şunu söylemek istiyorum. Konyaspor'un menfaatleri bir duruşunun olması bize zarar verecek dahi olsa şahsım adına aynı adımları atacağımı belirtmek isterim. Ben de dahi olmak üzere hiç kimse Konyaspor Kulübü üzerinde olmamalı. O dönemde bize istifa söylemlerinin söylendiği dönemde, biz bulunduğumuz konumu kullanarak bir yerlere gelecek insanlar değiliz dedim. Hiçbir zaman burayı basamak olarak kullanmadık. Bize verilen görev kulüp başkanlığı oldu bunu layıkıyla yapmak sonrasında da günü geldiğinde bırakıp gitmek" dedi.

Siyasi başkan söylemlerine karşılık açıklamalarda bulunan Özgökçen, "Bizimde bir siyasi geçmişimiz olabilir. Bir siyasi partinin mensubu olmaktan gurur duyarım. Bunda bir sakınca görmüyorum. Bize verilen görevler neticesinde bu kurumu yönetirken objektif davranmak zorunluğumuz vardır" ifadelerini kullandı.

Başkan Özgökçen , "Bize istifa edin söylemleri yapıldı. Genel kurur kararı alındı. Listeler çıksın bu da benim hep arzumdur. Çünkü listeler yarışmalı. O kadar istifa söylemlerine rağmen genel kurulda kimse liste çıkaramadı. Biz de çıkmasaydık ne olacaktı? Futbolda basketbolda mutlaka biri kaybedecek. Önemli olan bir yapı oluşturmak. Şimdi ise yine istifa yine genel kurul. Konyaspor zamanını genel kurul ile mi geçirecek. İddia ediyorum bu şehre ve Konyaspor'a hizmet edecek maddi ve manevi hazırlıklarını yapacak, şehrin yöneticilerinden destek alacak biri varsa bizimle görüşsünler. Biz yönetimi devretmeye hazırız" diye konuştu

AdminAdmin