SPOR

Başkan Özgökçen : ''Taraftarlarlara tavrımız sertleşecek"

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: "Bazı taraftarlar, Pendikspor maçında gol attığımızda üzüldü, gol yediğimizde de sevindi. Bunu yapacaklar maçlara gelmesin. Bundan sonra tavrımız sertleşecek"

Başkan Özgökçen : ''Taraftarlarlara tavrımız sertleşecek

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in ayrılmasının ardından yeni teknik adam arayışında görüşmeler gerçekleştiriyor. Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, konuya ilişkin Kayacık Tesisleri'nde çarpıcı açıklamalarda bulundu

Özgökçen, "İlhan hocayla ilk görüştüğümüz zaman 5 dakikada olumlu karar vermiştim. Bana İlhan hocayı niye gönderdiniz diyenler onu kesinlikle gönderin deyip baskı yapanlarla aynı kişiler. Samimiyetsizlik burada. Konyaspor için önemli olan durum maddiyat. Herkesin daha fazla destek vermesi gerekiyor. Hocayla ilgili (Aleksandar Stanojevic) dediğim gibi kendisi ayrılmak istediğini beyan etti. Kulübe mental olarak faydalı olmam söz konusu olmaz dedi. Yeni hocayla alakalı birçok isim görüyorum. İstişare ediyoruz. Hocayla alakalı gelince 5 maç kazanınca sevinip sonra kaybedince kızılması mantığından çıkmamız lazım. Neticede Konyaspor'a fayda getirecek hayırlı imzalar atmak bize nasip olsun" dedi. TAVIRLARIMIZ SERTLEŞECEK! Pendikspor maçına ilişkin taraftarlara yönelik önemli noktalara değinen Özgökçen, "Bazı taraftar gruplarının çok üzülerek söylüyorum Konyaspor gol attığında üzüldüğünü gördüm. Böyle bir taraftarlığı kabul etmiyoruz. Maçlara da gelmesinler. Net konuşmamız lazım. Konyaspor Kulübü maddi noktada neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Tavırlarımız değişecek, sertleşeceğiz. Gerekli önemleri alacağız" diye konuştu.

AdminAdmin