GÜNCEL

Başkan Mustafa Kavuş; “Onur, Gurur Ve Büyük Başarılarla Nice Yüzyıllara…”

Milletçe topyekün, cumhuriyetimizin yüzüncü kuruluş yıl dönümüne kavuşmuş olmanın gurur, mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Bu gurur ve onuru, canları pahasına bizlere yaşatan ecdadı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

Başkan Mustafa Kavuş; “Onur, Gurur Ve Büyük Başarılarla Nice Yüzyıllara…”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Bu yüce millet, canlarından aziz bildikleri vatanın bağımsızlığı uğruna canından, malından, sevdiklerinden vazgeçerek ‘Ya şehadet ya hürriyet’ diyerek cepheye koşmuş, nihayetinde bundan tam bir asır önce cumhuriyeti, kanıyla, canıyla, büyük fedakarlıklarla ve ağır bedeller ödeyerek kurmuştur. Eşsiz fedakarlıklarıyla bizlere bu güzel vatanı ve cumhuriyeti bırakan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi de minnetle anıyorum.

Sonu cumhuriyetle taçlanan kurtuluş mücadelesinde yediden yetmişe kenetlenen ecdadın izinden giden bizler bugün Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyor, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geleceğimizi inşa ediyoruz. Köklü tarihimizden aldığımız güçle, genelde Türkiye’yi hedeflerine ulaştırmak özelde de ilçemizde modern, müreffeh bir yaşam inşa etmek için gayret gösteriyoruz.

Tüm bu düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyor, 100. yılında aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Onur, gurur ve büyük başarılarla dolu nice yüzyıllarımız olsun”

AdminAdmin