YEREL

Başkan Kavuş; “Yürekten İnandık, Özveriyle Çalıştık Ve Önemli Başarılara İmza Attık”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Geçmiş dönem yapılan hizmetlerin değerlendirmesinin yapıldığı buluşmada gündem yerel seçimler oldu. AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, aday adaylık sürecinde Meram’ın tarihi bir dönem yaşadığını ifade ederken Başkan Mustafa Kavuş da ilçenin yakaladığı başarı grafiğinin sonuçlarının seçimlerde en güzel şekilde alınacağını ifade etti.

Başkan Kavuş; “Yürekten İnandık, Özveriyle Çalıştık Ve Önemli Başarılara İmza Attık”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ve Meram Belediyesi Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Meram Belediyesi Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Sefa Danışık, teşkilat yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Resim önizlemesi

BAŞKAN DOLULAR; “MERAM ADAY ADAYLIKLARINDA TARİHİ BİR DÖNEM YAŞADI”

Konuşmasına buluşmaya vesile olduğu için Başkan Mustafa Kavuş’a teşekkür ederek başlayan AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, partide belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinin tamamlandığını hatırlatarak Meram’ın bu süreç sonunda tarihi bir dönem yaşadığını belirtti. Başkan Mufa Kavuş ile birlikte Meram’ın bereketli bir dönem yaşadığını ifade eden Başkan Mustafa Dolular, “Bu dönemde çok güzel işlere, icraatlara imza atıldı. Özveri ve gayretle pek çok yatırım hayata geçirildi. Tamamlanan aday adaylığı sürecinde önceki seçimlerin aksine Meram için bir başvuru yaşanmadı. Bu, Başkan Kavuş’un yakaladığı başarının bir sonucudur. Bunda sizlerin de büyük emeği var. Hep birlikte mücadele verdik, hep birlikte başarıyı yakaladık. Bundan sonra da daha güçlü ve daha yoğun çalışarak, seçimlerde vatandaşlarımızın daha fazla teveccühünü kazanacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” diye konuştu.

Resim önizlemesi

BAŞKAN KAVUŞ; “HEP BİRLİKTE İNANDIK VE BAŞARDIK”

Meram’a hizmet için yola çıktığı günden bu yana kendini ve ekibini hiç yalnız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu birliktelikten en fazla kazananın daima Meram ve Meramlı olduğuna vurgu yaptı. Modern ve müreffeh bir Meram için tüm sebepleri işlemeye gayret ettiklerini belirten Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz,

AdminAdmin