YEREL

Başkan Kavuş, Yol Arkadaşlarıyla İftarda Buluştu

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, belediyede görev yapan personel ve aileleriyle iftar programında biraraya geldi. Başkan Kavuş’a AK Parti Konya Milletvekili adayları Hümeyra Saçkesen ve Mehmet Baykan ile AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da eşlik etti.

Başkan Kavuş, Yol Arkadaşlarıyla İftarda Buluştu

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya Milletvekili adayları Hümeyra Saçkesen, Mehmet Baykan, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık Meram Belediyesi’nde görev yapan personel ve aileleriyle iftar programında buluştu. İftar programına Meram Belediye Başkan Yardımcıları, encümen üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli aileleriyle birlikte katıldı.

Resim önizlemesi

 

 

            BAŞKAN KAVUŞ: “HİZMETLERİMİZ BÜYÜDÜKÇE MERAM DA BÜYÜYOR”

 

Meram’ın her sokağı ve her caddesinde emeği olan personeliyle bir araya gelmiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bundan dört yıl önce ilçeye hizmet için ekibiyle birlikte yola çıktıklarını hatırlatarak, “Biz büyük bir aileyiz. Her birimiz hizmet çarkının parçalarıyız. Ben sizlerle birlikte hizmet yolunu yürümekten büyük onur ve gurur duyuyorum. Çünkü Meram artık eski Meram değil. Her geçen gün daha da güzelleşiyor. Her geçen gün insanların yaşamaktan mutluluk duyduğu bir yer oldu. Meram büyüyor, hizmetlerimiz de büyüyor. 4. yılın sonunda, başladığımız noktanın çok ilerisindeyiz. Allah, vefat eden mesai arkadaşlarımıza rahmet nasip etsin. Emekli olanlara ve sizlere sağlık ve afiyet versin. İnşallah önümüzdeki yıl da yine iftarda sizlerle aynı şekilde sağlıcakla buluşmayı nasip etsin” diye konuştu.

 Resim önizlemesi

 

            BAŞKAN DOLULAR: “İLÇENİN GELDİĞİ NOKTADA EN BÜYÜK PAY SİZLERİNDİR”

 

Meram Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilçenin son dört yıl içinde de büyük adımlar attığını ve güzel bir yere geldiğini ifade eden AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da, seçim sathına girmeden önce de sürekli olarak sahada vatandaşlarla iç içe olduklarını ifade ederek, “14 Mayıs seçimi için aday arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sabahtan gece yarılarına kadar vatandaşlarımızla birlikteyiz. Belediyemizin çalışmaları ile ilgili en küçük bir şikayet duymadık şu ana kadar. Bu başarıda en büyük pay tabi ki sizlerindir. Sizlerin başarınızdaki en büyük pay ise ailelerinizindir. Bu nedenle hem Başkanımız Mustafa Kavuş’a hem sizlere hem ailelerinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Seçimlerin arefesindeyiz. İnşallah bu seçimleri de en güzel şekilde tamamlayacak ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  

 

            SAÇKESEN; “TÜRKİYE YÜZYILI BİZLERİ BEKLİYOR”

Resim önizlemesi

 

Dayanışmayı ön planda tutarak 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlere vatandaşlarla birlikte en güzel şekilde hazırlandıklarını ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen de, AK Parti’nin son 21 yıllık dönemde ülkeye büyük hizmetler verdiğinin altını çizerek, konuşmasını şöyle sürdürdü; “AK Parti bu dönemde ülkeyi adeta baştan başa yeniden inşa etti. Herkesin yakından gördüğü gibi bu çalışmalar sayesinde Konya da bambaşka güzellikte bir şehir haline geldi. Meram’da yaşayan biri olarak bu güzel hizmetleri görmememiz mümkün değil. Bu nedenle Başkan Mustafa Kavuş ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Sadece bu şehirde de değil. Son olarak asrın felaketinin yaşandığı bölgede de başta Konya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm Konya belediyeleri gece gündüz demeden canla başla çalıştılar. Hem Türkiye hem Konya için çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı bizleri bekliyor.”

 

            BAYKAN; “HİZMETLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Sözlerine ‘Meram’ın hizmetkarlarını saygı ve sevgiyle selamlıyorum’ diyerek başlayan AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan 14 Mayıs 1950’nin Adnan Menderes önderliğinde tüm milletin ‘Yeter söz milletin’ dediği tarih olduğunu hatırlatarak 14 Mayıs 2023’ün de yine milletin ve milletin partisi AK Parti’nin, milletin lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Cumhur İttifakı’nın ‘Yeter söz milletin’ diyeceği tarih olacağını söyledi. Bunun için AK Parti’ye gönül verenlerin sadece oy vererek sorumluluktan kurtulamayacağını belirten Baykan, “AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza gönül verenlerin etrafında, kafası karışmış bir eşi dostu, bir akrabası, bir evladı varsa onu da ikna etme mecburiyeti vardır. Onu ikna etmeden sorumluluktan kurtulamayız. Onların ikna edeceklerinden de hiçbir şüphem yok. Meram Çaybaşılı bir hemşehriniz olarak sizleri Allah’a emanet ediyor, hizmetleriniz için Başkan Mustafa Kavuş’un şahsında sizlere ve Başkan Mustafa Dolular’ın şahsında teşkilatımızın üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Resim önizlemesi

Konuşmaların ardından Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve protokol üyeleri ailelerle sohbet ederek, fotoğraf çektirdi

AdminAdmin