SİYASET

Başkan Hasan Angı: ‘Konya Yine Tarih Yazacak’

‘14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni bir döneme yürüyeceğiz’ diyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Konya yine tarih yazacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu dönemde de açık ara fark ile Cumhurbaşkanı seçilecek” dedi.

Başkan Hasan Angı: ‘Konya Yine Tarih Yazacak’

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, yerel ve ulusal gündemi değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenledi. AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen basın toplantısında Başkan Angı’ya İl Başkanvekili Fahrettin Kulu ve İl Başkan Yardımcısı Gökhan Taşkıran eşlik etti. AK Parti Konya İl Teşkilatı olarak tüm milletvekili adaylarıyla birlikte saha çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Angı, “14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni bir döneme yürüyeceğiz. Amacımız çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak. 14 Mayıs’tan sonra da istikrarlı yürüyüş devam edecek inşallah. Sahadan aldığımız geri dönüşler ışığında şunu net bir şekilde ifade edebilirim ki, Konya yine tarih yazacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu dönemde de açık ara fark ile Cumhurbaşkanı seçilecek. Yine Meclis çoğunluğunu da Cumhur İttifakı alacak. 20 yıllık kazanımların bir çırpıda yok edilmesine feraset sahibi olan milletimiz müsaade etmeyecek” dedi.

‘HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Mayıs Salı günü Konya’da olacağını hatırlatan Başkan Hasan Angı, “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 2 Mayıs Salı günü 16.30’da Kılıçarslan Meydanı’nda misafir edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızı en son Kasım ayında misafir etmiştik. İnşallah 2 Mayıs'ta da tekrar tüm Konya olarak karşılayacağız, kendisini dinleyeceğiz ve buradan yolcu edeceğiz. Cumhurbaşkanımız, Konya programında çeşitli açılışlar da gerçekleştirecek. Karapınar’da kurulu bulunan ve Türkiye’nin en büyük yenilenebilir enerji tesislerinden biri olan Karapınar GES’in açılışı gerçekleştirilecek. Yine kamu yatırımları ve yerel yönetimlerin yaptığı yatırımların açılışları gerçekleştirilecek. Şimdiden Sayın Cumhurbaşkanımıza hoş geldiniz diyoruz. Bu şehir her gelişinde onu coşkuyla karşıladı. Sandık zamanı geldiğinde de en büyük desteği verip 81 il içerisinde birincilikleri hep elinde tutmayı bildi. Tüm hemşehrilerilerimize de bu vesileyle teşekkür ediyorum. AK Parti'mize ilk günden beri sahip çıkan, her türlü desteği veren kıymetli hemşehrilerimizden Allah razı olsun” diye konuştu.

‘BU MİLLETİMİZİN BAŞARISIDIR’

Konuşmasında muhalefeti de eleştiren Angı, “Bugün baktığımız zaman ittifaklar nereye yürümek istiyor, kim kiminle kol kola, bu ülkenin büyümesini istemeyen, bundan rahatsız olan kimler var hepsini biliyoruz. Adeta bir hayalin peşinde köşe kapmaca oynuyorlar. İktidar değişimi için ellerinden geleni ortaya koyuyorlar. Bir taraftan gündemi meşgul ediyorlar, diğer yandan yapılan onca iyiliklerin görmezden gelinmesi adına yürütülen çalışmalara şahitlik ediyoruz. Yerli üretimlerimizden rahatsız olup bunu nasıl eleştiririz diye çabaya giriyorlar. Dünden bugüne bu ülkede değişmeyen tek şey var, o da muhalefetin tavrı. Birazcık mutlu olmayı bilin ve ülkenin kazanımlarından gururlanın. Çünkü bu milletimizin başarısıdır” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

AdminAdmin