GÜNCEL

Başkan Angı’dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Ramazan Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

Başkan Angı’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremler nedeniyle bu yıl Ramazan Bayramı’nı buruk karşıladıklarını ifade eden Başkan Angı, depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Depremin yaralarını sarmak için ilk günden bu yana seferber olduklarını dile getiren Başkan Angı, “Her ne kadar Ramazan Bayramı’na erişmenin manevi huzurunu yaşasak da ülkemizde meydana gelen depremler nedeniyle büyük üzüntü içerisindeyiz. Depremlerde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyorum” dedi.

‘YARALARI SARIYORUZ’

Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını kaydeden Başkan Angı, Ramazan Bayramı’nın tüm dünyada barışa ve huzura vesile olmasını diledi. Başkan Hasan Angı sözlerini şöyle tamamladı: “Sabır, şükür, dua ve ibadetlerle geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayı boyunca milletvekili adaylarımızla birlikte depremzede ailelerimizin iftar sofralarına konuk olduk. Bunun yanı sıra ana kademe, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla yoksul, yetim ve öksüzlerimiz ile yaşlılarımızı, şehit ve gazi yakınlarımızı ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Ramazan ayında olduğu gibi bayramda da yine onlarla beraber olmaya, depremzedelerimizin yaralarını sarmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin ve Konyalı hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, teşkilat olarak bayramlaşmanın 21 Nisan Cuma günü saat 15.30’da Selçuklu Kongre Merkezi’nde yapılacağını sözlerine ekledi.

AdminAdmin