SİYASET

Başkan Angı’dan 22. yıl mesajı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, partisinin 22. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Angı’dan 22. yıl mesajı

14 Ağustos 2001’de Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti ile Türk siyasi tarihinde yeni bir dönemin başladığına vurgu yapan Başkan Hasan Angı, 22 yıldır ilk günkü aşk ve heyecanla gönülleri fethetmek, kalpleri kazanmak için hizmet ürettiklerini ifade etti. ‘Türkiye’nin vesayet sancılarıyla boğuştuğu, tarihin en bunalımlı dönemlerinden birini yaşadığı süreçte partimiz parlayan bir yıldız gibi ülkemiz siyasetine doğdu’ diyen Başkan Angı, ilk seçimde devraldıkları iktidar görevi ile gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayarak AK Parti’nin girdiği her seçimden zaferle çıktığını ve Türk milletinin teveccühüne mazhar olduğunu söyledi.

22 yıl içerisinde asırlık proje ve hizmetlere imza attıklarını da belirten Angı, “Partimiz bu kutlu yürüyüşünde iç ve dış odakların saldırılarına karşı her zaman dik durmuştur. Türlü kumpas ve oyunlara rağmen ülkemiz AK Parti ile birlikte çağ atlamış, eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora her alanda devrim niteliğinde çalışmalar gerçekleştirilmiştir” dedi.

‘KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ SÜRECEK’

Türkiye Yüzyılı’nın inşasını sürdürdüklerine dikkati çeken AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, sözlerini şöyle tamamladı: “AK kadrolar olarak bugün olduğu gibi bundan sonra da Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Aziz milletimize hizmet yolunda ilk günkü aşk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2023 yılı çalışmalarımızla, 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye’yi milletimizle birlikte inşa edeceğiz inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar partimizin değişik kademelerinde hizmette bulunan tüm dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman liderimize ve partimize büyük destek veren kıymetli hemşehrilerimize ve aziz milletimize en kalbi şükranlarımı arz ediyorum. AK Parti’mizin 22. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.”

AdminAdmin