GÜNCEL

Başkan Angı: Büyük Türkiye Zaferi Gerçekleşecek

Oy kullanma işlemi sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Sayın Cumhurbaşkanımızın sandıklar açıldıktan sonra yüksek bir oy oranı ile seçildiğini inşallah göreceğiz. Ülkemiz de istikrarlı bir şekilde yoluna devam edecek. İnşallah büyük Türkiye zaferi gerçekleşecek” dedi.

Başkan Angı: Büyük Türkiye Zaferi Gerçekleşecek

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için oyunu kullandı. Meram Niyaz Usta İlkokulu 2202 Nolu sandıkta oy kullanma işlemini gerçekleştiren Başkan Angı, daha sonra diğer sandıkları ziyaret ederek görevlilere kolaylıklar diledi. Başkan Angı’ya AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dileyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “2. tur oy kullanma işlemlerinde biz de vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Vatana ve millete hayırlı olsun. 14 Mayıs’taki seçim sonuçları 2. turu mecbur kılmıştı. Bugünün makasın açıldığı, ülkemizin kazandığı, büyük Türkiye zaferinin elde edildiği bir gün olmasını bekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın sandıklar açıldıktan sonra yüksek bir oy oranı ile seçildiğini inşallah göreceğiz. Ülkemiz de istikrarlı bir şekilde yoluna devam edecek. İnşallah büyük Türkiye zaferi gerçekleşecek. Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

‘TÜRKİYE YÜZYILI’NI İNŞA EDECEĞİZ’

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ise, “Yine milli iradenin tecelli edeceği bir gündeyiz. 14 Mayıs günü hiçbir aday 50+1’i geçemediği için Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tura kaldı. Bugün Türk siyasi tarihinde ilk kez bir ikinci tur oylaması sürecini yaşıyoruz. İnşallah sonuçları hayırlı olur. Bizim temennimiz o ki inşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milletimizin yüksek iradesiyle yeniden seçilir. Türkiye büyük bir demokratik olgunlukla ilk turu atlatmıştı. İnşallah bugün de bir sıkıntı yaşanmadan seçim sonuçlanır. Hayırla neticelenir ve yarın da inşallah bizim Türkiye Yüzyılı diye bahsettiğimiz vizyonu inşa etmeye başlarız. Seçimlerin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

‘HER BİREYİN YÜZÜ GÜLECEK’

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da ilk tur seçimlerinin yüksek bir katılım ile gerçekleştirildiğini hatırlattı. Başkan Kavuş, “İlk turda Cumhurbaşkanımızı seçememiştik ama meclis aritmetiği istediğimiz gibi oldu. Düğün inşallah ikinci turda. Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ciddi bir farkla inşallah 13. Cumhurbaşkanı olarak seçmeyi umut ediyoruz. İlk turda çok yüksek bir katılımla, dünyada demokrasinin beşiği denilen ülkelere bile ders verecek bir katılımla seçimler yapılmıştı. İnşallah bugün de aynı katılımı bekliyoruz. Bu akşam inşallah sadece bizler gülmeyeceğiz, tüm ülkemiz kazanacak. Bu seçim sonunda Cumhurbaşkanımızla beraber hem bizlerin hem de tüm Türkiye’deki her bireyin yüzü gülecek. Şimdiden hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin