YEREL

Masterchef Esra Dönay Döner’de

Dönay Döner, Türkiye’nin ünlü şeflerinden Masterchef Esra’nın katılımı ile Çumra’da açıldı. İzzetbey Mahallesi Alparslan Türkeş caddesinde 50 metre kare alanda hizmete açılan Dönay Döner, açılışa özel davetlilere ücretsiz döner ikramında bulundu

Masterchef Esra Dönay Döner’de

Masterchef Esra’nın hazırladığı özel sos ile sunumun yapıldığı açılışa çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan işletmeci Ahmet Ersoy, açılışını gerçekleştirdikleri döner salonu ile ilçe ekonomisine önemli bir katkı sunmayı hedeflediklerini belirterek, işletmede 5 kişiye istihdam sağladıklarını, gelecekte bu sayının artacağına dikkat çekti.

HEDEF BÜYÜK!

Dönay Döner olarak ilk şubelerini Çumra’da açtıklarını ifaden Ersoy, yatırım hedeflerini anlattı. ‘Bugün burada attığımız temel, önümüzdeki yıllarda büyüyerek devam edecek’ diyen Ersoy, “Hedefimiz Çumra’da doğan Dönay Döner markamızı önce Konya kent merkezinde daha sonra farklı şehirlerde açarak şube sayısını artırmak. 2024 yılı içerisinde yatırım planlarımızı netleştirdik. Hedefimiz önce şehrimizin daha sonra ise ülke ekonomisine katkı da bulunmak Bu hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin