ureticihaber.com
ureticihaber.com
EKONOMİ

İletişim Başkanı Altun: “Filistin’in büyüyemeyen çocukları için hakikat mücadelemize devam edeceğiz”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından “Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar" sergisine ilişkin bir paylaşımda bulundu.

İletişim Başkanı Altun: “Filistin’in büyüyemeyen çocukları için hakikat mücadelemize devam edeceğiz”
Paylaş:

İletişim Başkanı Altun, paylaşımında şunları kaydetti:

“Yıllardır İsrail zulmü altında, ölümle yaşam arasında büyüyen çoğu artık hayatta olmayan Gazzeli çocukların geride bıraktığı emanetlere yer verilen ve İletişim Başkanlığımızın hazırladığı "Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar" sergisini, Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin teşrifleriyle vatandaşlarımızın ziyaretine açtık.

Gazzeli çocuklardan bize kalan ve dünyaya Gazze'deki gerçekleri haykırmamız için derlenen 266 eserin yer aldığı sergimizi yüreğimiz yansa da hakikat için üstlendiğimiz görevin sorumluluğuyla hayata geçirdik. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, "Daha Adil Bir Dünya" için, Filistin'in büyüyemeyen çocukları için, 1967 sınırları temelinde bağımsız ve coğrafi bütünlüğü haiz bir Filistin devletinin hayata geçirilmesi için hakikat mücadelemize devam edeceğiz.”

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.