YEREL

Başkan Altay Karne Sevinci Yaşayan Öğrencileri Tebrik Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nı başarıyla tamamlayarak karne sevinci yaşayan tüm öğrencileri tebrik ederek, mutluluk ve huzur içerisinde geçirecekleri bir yaz tatili diledi.

Başkan Altay Karne Sevinci Yaşayan Öğrencileri Tebrik Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Altay’ın mesajı şöyle: “Bugün; milyonlarca öğrencimizin aileleriyle birlikte karne sevinci yaşadığı, fedakâr öğretmenlerimizin nice başarılı öğrencilerin yetişmesine vesile olduğu bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna geldik.

Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sevgili öğrencilerimizin elde ettikleri her başarıya şahitlik etmek, bizler için paha biçilemez bir gurur ve heyecan kaynağıdır. Bu başarıların arkasındaki esas güç olan değerli öğretmenlerimiz, özverili çalışmalarıyla hepimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Kıymetli velilerimiz ise evlatlarının en güzel şekilde yetişmelerini sağlamak için eşine az rastlanır bir fedakârlık örneği ortaya koymaktadır.

 

Değerli öğretmenlerimize ve kıymetli velilerimize, büyük emekleri için en kalbi duygularla teşekkür ediyorum. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nı başarıyla tamamlayarak karnelerini alan öğrencilerimizi ise gönülden tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum.

Öğrencilerimizle yaz boyunca Genç KOMEK Yaz Okullarımız, Bilgehanelerimiz, Bilim Merkezimizdeki bilim kamplarımız, Atabey Gençlik Kamplarımız, Lise Medeniyet Akademilerimiz, yaz spor okullarımız ve Güle Oynaya Camiye Gel projemizle bir araya geleceğiz inşallah.

Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve eğitim camiamıza mutluluk ve huzur içerisinde geçirecekleri bir yaz tatili diliyorum.”

AdminAdmin