EĞİTİM

Başkan Ali Konak’tan Öğretmenlere Hediye

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçe genelindeki tüm öğretmenlere yaptıkları özverili çalışmalar nedeniyle bir hediye takdim etti.

Başkan  Ali Konak’tan Öğretmenlere Hediye

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Yunak’ta   etkinlik düzenlendi.  Programda Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, Öğretmenler Günü münasebetiyle Yunak’ta  tüm öğretmelere farkındalık oluşturmak adına, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda bir hediye takdim etti.

Başkan Ali Konak  yaptığı konuşmada, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunun altını çizerek  “Öğretmenliği kutsal bir mesleğin ötesinde kutsal bir sanat olarak da düşünüyorum. Çünkü bir ülkenin, bir milletin en önemli kaynağı insan kaynağıdır. Bu insan kaynağını, çocukları, gençleri işleyen, ülkenin geleceğini teminat altına alan, onları ilmek ilmek dokuyan, donanımlı hale getiren siz değerli öğretmenlerimizdir.  ‘’

Yunak  İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mahmut İşcan da tüm öğretmenler adına  ‘’Başkanımız Ali Konak’a  öncelikle teşekkür etmek istiyoruz.24 Kasım Öğretmenler Günü’nü hatırlaması, bize naçizane hediyeler takdim etmeleri çok mutlu etti. Başkanımıza gönülden teşekkür ediyor, saygılarımızı iletiyoruz. Öğretmen olmaktan gayet mutluyuz  gururluyuz. Öğretmenlik sadece bir meslek değil, yaşam tarzıdır. Bu vesileyle tüm öğretmen arkadaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyoruz” dedi.

 

AdminAdmin