GÜNCEL

Başkan Ali Konak’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Ali Konak’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Basının demokratik ve şeffaf yönetimlerin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu belirten Başkan Ali Konak  mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kamuoyunun doğru ve zamanında bilgilendirilmesinde basın mensuplarına çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu kapsamda İlçemizdeki, ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmelerin doğru şekilde anlaşılıp yorumlanması ve milletimizin  bilgilendirilmesinde gazetecilerimizin etkin bir rolü bulunmaktadır.

Özellikle günümüzün hızla küreselleşen dünyasında  kitle iletişiminin önemi daha da artmıştır. Basın milletimizin, insanımızın ve ilçemizin  ortak sesi ve kamuoyunun da vicdanını temsil etmektedir. Gelişen teknolojiyle birlikte hayatımıza giren yeni medya mecralarının gazetecilik adına sunduğu imkanların da meslek ilkeleri ve basın ahlakından taviz vermeden kullanılması hayati önemdedir. Bilginin yayılma hızının baş döndürücü şekilde arttığı günümüzde, doğru ve dürüst habercilik anlayışı her zamankinden daha da kıymetli hale gelmiştir. Milletimizin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olan basın mensuplarımızın en önemli vasıfları, gücünü milletten  alarak, tarafsız ve bağımsız bir şekilde haber ve yayın yapma, toplumu doğru bilgilendirme, elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna objektif, ahlaki ve ilkeli bir biçimde yansıtmalarıdır.

İlçemizin gelişimi ve daha güzel yarınlara ulaşması noktasında birlikte yürüdüğümüz  Yunak’lı  değerli basın mensupları başta olmak üzere tüm gazeteci dostlarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor; sağlık esenlikler ve çalışma hayatlarında başarılar diliyor, tüm basın emekçilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum.”dedi.

 

 

AdminAdmin