GÜNCEL

Kaymakam Özgür Pelvan : ‘’Gazeteci, Toplumun Gözü, Kulağı ve Sesidir.’’

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı

Kaymakam Özgür Pelvan : ‘’Gazeteci, Toplumun Gözü, Kulağı ve Sesidir.’’

Kaymakam Özgür Pelvan, Mesajında şu ifadelere yer verdi ;

‘’İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, vatandaşlarımızın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen gazeteci, toplumun gözü, kulağı ve sesidir. Vatandaş ile yönetim arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarımız bu yönüyle de milletin duygularına tercüman olmaktadır.

Hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşanmasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Basın toplumun gerçekleri öğrenmesinde ve sesini duyurmasında, toplumdan gelen istekleri yansıtarak, kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan en etkili araçlardan biridir. Yunak İlçemizde geleceğe atılacak tüm güzel adımlarda basınımızın da emeği bulunmaktadır. Bu sebepten basın bir ilçenin hafızası niteliğindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, kaymakamlık olarak yürüttüğümüz tüm çalışmalarda büyük desteğini aldığımız basınımıza teşekkürlerimi sunuyor, ilkeli ve objektif bir anlayışla devam edeceğine inandığım çalışmalarında başarılar diliyor, ilçemizde ve Konya’da görev yapan tüm basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü" kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

AdminAdmin