YEREL

Başkan Akkaya’dan Genç KOMEK Öğrencilerine Dondurma İkramı

Akşehir Belediyesi tarafından her Cuma günü gerçekleştirilen Genç KOMEK Öğrencilerine yapılan dondurma ikramı Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’nın katılımıyla bu haftada devam etti.

Başkan Akkaya’dan Genç KOMEK Öğrencilerine Dondurma İkramı

Cuma namazının ardından Cuma namazını kılan Genç KOMEK öğrencileri ile Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki KOMEK dershanelerinde buluşan Başkan Akkaya’ya İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Barbaros Topaloğlu ile KOMEK Akşehir Yöneticisi Hüseyin Zeybek’te eşlik etti.

Gençlerle sohbet ederek onlara dondurma ikramı yapan Başkan Akkaya “7-14 yaş gurubunda KOMEK yaz kurslarına gelen çocuklarımızla birlikteyiz. Yaklaşık 400 tane yavrumuz Büyükşehir Belediyemizin yürüttüğü KOMEK Yaz Kursları’na katılıyorlar. Bu çocuklarımız burada 4 farklı branşta eğitim alıyorlar. spor, yüzme, sanatsal eğitim ve Kuran-ı Kerim eğitimleri alan bu çocuklarımız yazı dolu dolu geçiriyorlar. Akşehir Belediyesi olarak her hafta Cuma Namazına giden bu çocuklarımıza bizde dondurma ikramında bulunuyoruz. Ben bu yavrularımızı tebrik ediyorum, kutluyorum. Türkiye Cumhuriyetimiz emin ellerde. Dolu dolu, donanımlı olarak yetişen gençlerimiz, sportif faaliyetlerle, sanatsal faaliyetlerle de daha birikimli hale geliyorlar. Bu noktada bu kursları düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Beyefendiye de çok teşekkür ediyorum. BU kursalar emek veren KOMEK Yöneticimiz Hüseyin Zeybek Bey ve tüm öğretmenlerimizi de yürekten kutluyorum” dedi.

AdminAdmin