YEREL

Başkan Akkaya: “Selçuklu Parkı Akşehir’imize Değer Katıyor”

Akşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Selçuklu Parkı’nın 12 bin metrekarelik ikinci etabı; yeşil dokusu, peyzajı, dinlenme alanları ve çocuk oyun parkurlarıyla her yaştan Akşehirlinin en uğrak noktalarından biri oluyor. Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehirlilerin yaşam standardını her alanda daha da yükseltmek için çalıştıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebileceği mekânlar oluşturuyoruz. İki etap halinde ilçemize kazandırdığımız Selçuklu Parkı, bu mekânların güzel bir örneği oldu. Maliyeti 13 milyon lirayı bulan Selçuklu Parkı’mızın ikinci etabının ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Akkaya: “Selçuklu Parkı Akşehir’imize Değer Katıyor”

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir’e değer katacak önemli hizmetleri birer birer hayata geçirmek için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını ifade etti.

Resim önizlemesi

Yol altyapısından kanalizasyona, ihya ve imar projelerinden sosyal ve kültürel alanlara kadar belediyeciliğin her kademesinde hizmet vererek Akşehirlilerin yaşam standardını yükseltmek için çalıştıklarını kaydeden Başkan Akkaya şöyle devam etti: “Bir taraftan da vatandaşlarımızın nefes alabileceği ve keyifli vakit geçirebileceği mekânlar oluşturuyoruz. İki etap halinde ilçemize kazandırdığımız Selçuklu Parkı, bu mekânların güzel bir örneği oldu” dedi.

Resim önizlemesi

2. ETAP SELÇUKLU PARKI 12 BİN METREKARE ALAN ÜZERİNDE KURULDU

Daha önce birinci etabını hizmete sundukları Selçuklu Parkı’nın, ikinci etabının ise 12 bin metrekare alan üzerine kurulduğunu belirten Başkan Akkaya; “Yeşil dokusu, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kamelyaları, spor alanları ve otoparkıyla, parkımız her yaştan vatandaşımız için uğrak bir nokta haline geldi. Özellikle çocuklu ailelerimizin tercih ettiği parkımız, çocuklarımızın enerjisini atabileceği modern oyun parkurlarına da sahip. Renkli ve güvenli oyun alanları, yavrularımızın güven içinde eğlenceli zaman geçirmelerine olanak tanıyor. Maliyeti 13 milyon lirayı bulan Selçuklu Parkı’mızın ikinci etabının ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesi

OLUMSUZ DURUMLARA KARŞI 7/24 İZLENİYOR

Parkın güvenlik noktasında da en üst seviyede korunduğuna dikkat çeken Başkan Akkaya, “Akşehir Belediyemiz tarafından kurulan kamera sistemi ile parkımız 7/24 esasına göre izleniyor. Tek gayemiz Akşehirli hemşehrilerimizin keyifli ve güven içerisinde vakit geçirebilmesi. Akşehir’imize hizmet etmek bizler için gurur vesilesi. İnşallah bundan sonra da ilçemiz için her alanda çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Resim önizlemesi

İkinci etap Selçuklu Parkı içerisinde; farklı türlerde 130 ağaç, 3000 gül, 2 çeşit 5 kuleli oyun grubu ve macera parkuru ile 33 adet kamelya yer alıyor.

 

AdminAdmin