GÜNCEL

Başkan Adil Bayındır Konyalılar Federasyonunu Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı AK Parti Konya Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, İzmir’de yaşayan Konyalıların birliktelik örgütleri Konyalılar Federasyonunu ziyaret etti.

Başkan Adil Bayındır Konyalılar Federasyonunu Ziyaret Etti

. Hasan Parlar’ın başkanlığını yürüttüğü Hüyük Çamlıcalılar derneğinde yapılan hemşehri buluşmasında, yerel seçim öncesi Konyalıların belediyelerde siyasal temsil haklarının ihlal ve göz ardı edilmesi tartışıldı.

BİZ HİÇ BİR PARTİYE DOST YA DA DÜŞMAN DEĞİLİZ

Toplantıda bir konuşma yapan Konyalılar Federasyonu başkanı Yusuf Devebacak “Konyalılar bu memleketin çimentosu, hoşgörü ve sevginin temsilcileridir. İzmir’de ciddi bir nüfusumuz ve kente değer katan büyük bir ekonomik gücümüz vardır. Buna rağmen siyasi partilerden talebimiz olan temsil haklarımız gözardı edilmekte, biz Konyalılar görmemezlikten gelinmektedir. Bu bakımdan başta AK Parti’ye olmak üzere diğer partilere kırgınlığımız vardır. Bunun için dernek başkanlarımızdan birlik ve beraberlik içinde olmamızı, hemşehrilerimizin kendi ikballeri için bireysel hareket etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Birlikte organize olmak başarıyı getirir. Biz hiçbir partiye düşman ya da dost değiliz. Her partiye mesafeli bir duruş sergilediğimizi herkes biliyor. Bu yerel seçim öncesi birlikte hareket etmenin ne kadar önemli olduğunu gördük. Biz federasyon olarak bize önem verenlere tabi ki biz de değer veririz” Dedi.

BAYINDIR: BEN SİZDEN OY İSTEMEYE GELMEDİM

Federasyona bağlı dernek başkanlarını ve katılımcı diğer konukları tek tek dinleyen Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır “ Ben sizden oy istemeye gelmedim. Birlikteliğinizi görmek, kırgınlıklarınızı yerinde saptamak ve İzmir’de yaşayan hemşehrilerimizi kucaklamak için geldim. Ayrılmayın birleşin, yumruğunuzu aynı yere vurun. Çıtanızı ve çatınızı koruyun. Konyalıların “Çantada keklik” olmadığını herkes biliyor zaten” Dedi.

Adil Bayındır gün ertesinde, Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ve siyasi parti temsilcileri ile bazı bürokrat ve teknokratlarla görüşerek izlenecek yol ve stratejiler konusunda istişarede bulundu.

AdminAdmin