GÜNCEL

Başkan Abdil Erdal’dan Berat Kandili Mesajı

Konya S.M. Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil Erdal, Berat Kandili vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı

Başkan Abdil Erdal’dan Berat Kandili Mesajı

Konya S.M. Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil Erdal, Berat Kandili vesilesiyle yaptığı açıklamada, Şâban ayının on beşinci gecesi olan bu özel zamanın, Müslümanların Allah’ın lütfu ve merhametiyle günahlarından arınma umuduyla Berat gecesi olarak adlandırıldığını belirtti.

Bu özel ve kutsal gecenin, ibadet, tövbe ve dua ile değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Erdal, Berat Kandili nedeniyle, İslam dünyasının sıkıntılardan kurtulmasını ve zulüm altındaki coğrafyalarda yaşayan Müslümanların barışa ulaşmasını dilediğini ifade etti.

Başkan Erdal, “Rahmet dolu berat gecesinde, zulme uğrayan ülkelerdeki Müslüman kardeşlerimizin ve tüm masum insanların huzura ermesini ve zulümden kurtulmalarını Cenab-ı Allah’tan dilerken, ülkemizin de parlak ve mutlu geleceğe adım atmasını içtenlikle umuyorum” şeklinde konuştu.

Ayrıca, birlik ve beraberlik ruhuna dikkat çeken Başkan Erdal, “Müstesna Berat gecesinde, dünya genelinde barışın, ülkemizde ise birlik ve beraberlik duygularının egemen olmasını temenni ediyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi sürekli kılsın. Tüm meslektaşlarım başta olmak üzere hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan-ı Şerif'in habercisi olan Berat Kandilini tebrik ederim” şeklinde belirtti.

AdminAdmin