GÜNCEL

Bakan Kasapoğlu’dan Başkan Kavuş’a Teşekkür Ziyareti

Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın son gününde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a oyunlara verdiği destek dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulundu. Bakan Kasapoğlu, Meram’ın oyunların önemli noktalarından biri olduğunu kaydetti.

Bakan Kasapoğlu’dan Başkan Kavuş’a Teşekkür Ziyareti

Konya’da düzenlenen ve büyük bir heyecana sahne olan 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın son gününde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a ziyarette bulundu. Bakan Kasapoğlu’nun Meram Belediyesi ziyaretinde Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı, Gülay Samancı, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık da hazır bulundu.

BAKAN KASAPOĞLU; “MERAM, OYUNLARIN ÖNEMLİ NOKTALARINDAN BİRİ OLDU”

5. İslam Dayanışma Oyunları’na verdiği katkı dolayısıyla Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a teşekkür eden Bakan Kasapoğlu, “Meram, oyunların önemli noktalarından biri oldu. Konya, yaptığı ev sahipliğiyle İslami Dayanışma Oyunları için bir başlangıç oldu. İnşallah bunun da devamı gelecek. Asıl olan bu işi devam ettirmek. Oyunların güzel bir ortamda gerçekleşmesine emek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde görüş belirtti.

BAŞKAN KAVUŞ’TAN BAKAN KASAPOĞLU’NA İSLAMİ DAYANIŞMA OYUNLARI TEŞEKKÜRÜ

Başkan Kavuş ise İslami Dayanışma Oyunları’nın şehrin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek Bakan Kasapoğlu’na teşekkür etti. Başkan Kavuş açıklamasına şöyle devam etti; “Türkiye’de tek olan bir Olimpik Veledromu kazandık. Sayın Bakanımıza emekleri için teşekkür ediyoruz. İslami Dayanışma Oyunları her anlamda Konya’mıza büyük bir katkı sağladı. Şehrimizin tanıtımı için ise bu organizasyon çok kıymetli. Gelen heyetlerden, Konya’nın olimpiyata uygun nadir şehirlerden olduğunu duymak çok güzel. Hem bakanlığımızın hem de belediyemizin şehre verdiği katkı daha da ortaya çıkmış oldu. Konya, sporun başşehri olmasının tesadüf olmadığını, yaptığı ev sahipliğiyle gösterdi. Gerek Bakanımız gerekse Bakan Yardımcılarımız Konya’da müsabakaları birebir takip ederek büyük emek verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımıza, Bakan Yardımcılarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza sürece katkıları dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

 

Açıklamaların ardından Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Bakan Kasapoğlu ve beraberindeki heyete gençlik ve spora dair yapılan belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

AdminAdmin