FUTBOL

Antalyaspor'dan Fener'e Jakup çalımı

Antalyaspor, Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan Jakup'u renklerine bağladı.

Antalyaspor'dan Fener'e Jakup çalımı

Antalyaspor, Erdoğan Yeşilyurt'un ardından ikinci transferini gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı ekip, Polonya ligindeki Lechia Gdansk ile yollarını ayıran Jakub Kaluzinski'yi kadrosuna kattı.

Kırmızı beyazlıların Jakub Kaluzinski'yi 3+1 yıllığına renklerine bağlayan imzayı Antalyaspor Yönetim Kurulu üyesi Abide Gülel attı.

Yeni sezonun ikinci transferini Kaluzinski ile gerçekleştirdiklerini kaydeden Abide Gülel, “Jakub çok genç yaşına rağmen çok başarılı bir orta saha oyuncusu. 8'i ümit milli olmak üzere 15 kez ülkesinin milli takımında forma giymiş, genç ve gelecek vadeden bir oyuncu. 3+1 yıllık sözleşme yaptık. İlk kez ülkesinin dışında ve altyapısından yetiştiği kulübün dışında bir kulüpte forma giyecek. Güzel bir transfer olduğunu düşünüyoruz ve bu nedenle mutluyuz" dedi.

Jakub Kaluzinski ise “İlk kez Polonya dışında bir ülkede forma giyeceğim. Kısa sürede uyum sağlayacağımı düşünüyorum. Saha içi çalışmaları için de kendimi hazır hissediyorum. Bana gösterilen ilgi ve yönetim kurulumuzun duyduğu güven için teşekkür ediyorum. Bir an önce ligin ve maçların başlaması için sabırsızlandığımı belirtmek istiyorum" dedi.

Lechia Gdansk'ın altyapısından yetişen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, takımıyla bugüne kadar 56 maça çıktı.

 

AdminAdmin