GÜNCEL

Akşehir’de Çocuklar Geleceğe Nefes Oldu

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan “Geleceğe Nefes, Cumhuriyet Nefes” konulu ağaçlandırma projesi, Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kampüsünde gerçekleştirildi.

Akşehir’de Çocuklar Geleceğe Nefes Oldu

Cumhuriyetin 100. yılına özel, Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye’nin pek çok noktasında ‘Cumhuriyet Ormanları’ oluşturuldu. Türkiye genelinde 2023 noktada gerçekleştirilen etkinliğin bir ayağına da Akşehir ev sahipliği yaptı.

Resim önizlemesi

Dikim töreninde konuşan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan ağaç dikme törenindeyiz. Yeşil alanlar oluşturmak bizim için önemli bir husus. Bu sayede toplumla ve çevreyle barışık bir ortam oluşturmuş oluyoruz ve hemşehrilerimizin huzurlu ortamlarda yaşaması ve vakit geçirmesi bizleri mutlu ediyor. Şehrimiz kültür yolu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Çevreyi koruma konusundaki duyarlılığımızla da yeşillendirme faaliyetlerinin önünü fazlasıyla açtık. Bundan sonra da Akşehir’imizin bu muazzam doğasını korumak ve geliştirmek adına faaliyetlerde bulunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Resim önizlemesi

Fidan dikimine; Akşehir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Garnizon Komutanı Vekili Yarbay İbrahim Polat,  Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Mucuk, Üniversite yöneticileri, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, bazı kamu kurum müdürleri, fakülte ve yüksekokulların öğretim görevlileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Resim önizlemesi

 

 

AdminAdmin