YEREL

Akşehir Belediyesi’nden Kardeşlik İftarı

Akşehir’de yaşayan yetim, öksüz çocuklar ve aileleri, Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Akşehir Belediyesi’nden Kardeşlik İftarı

İslam İşbirliği Teşkilatı’nın aldığı bir kararla Ramazan ayının 15’inde kabul edilen “Dünya Yetimler Günü” sebebiyle Akşehir Belediyesi tarafından bir iftar programı düzenlendi.

Resim önizlemesi

Akşehir Belediyesi Hıdırlık Sofrası’nda düzenlenen ve ilçede yaşayan yetim, öksüz çocuklar ve ailelerinin davet edildiği iftara, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ile Akşehir Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.. İftar yemeği öncesi masaları eşi Ayşegül Akkaya ile birlikte tek tek ziyaret eden Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, çocuklarla sohbet edip, vatandaşların Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek hayırlı iftarlar diledi.

Resim önizlemesi

İftar sonrasında Akşehir Belediyesi tarafından çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı yapılıp, rüzgar gülü, ve balon dağıtıldı. Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, kendi elleriyle çocuklara ikramlardan ve oyuncaklardan dağıtıp, onlarla fotoğraf çektirdi. İftara katılan çocuklar sonrasında palyaço ve çizgi film karakterlerinin maskotları ile danslar yaparak bol bol eğlendi.

Resim önizlemesiResim önizlemesi

AdminAdmin