SİYASET

Ziraat Yüksek Mühendisi Celil Çalış MHP’den milletvekili aday adayı oldu

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 28. Dönem Konya milletvekilli aday adaylığını açıklayan isimlerden biri de Ziraat Yüksek Mühendisi Celil Çalış oldu.

Ziraat Yüksek Mühendisi Celil Çalış  MHP’den milletvekili aday adayı oldu

Konya tarım camiasının sevdiği ve toprağın adamı olarak andığı Ziraat Yüksek Mühendisi Celil Çalış ın MHP’den milletvekili aday adaylığını açıklaması özellikle tarım kesiminde büyük bir ses getirdi.

celil-calis-2.jpeg

Önceki dönemlerde Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesinde iki dönem başkanlık da yapan Çalış, “Dünya’nın yeniden şekillendiği, Türkiye’miz üzerine oynanan oyunların hızlanarak devam ettiği günümüzde; oyunları bozmak her alanda gelişmiş bir ülke olarak geleceği Türkiye Yüzyılı olarak inşa etmek, amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. Bilge liderimizin emrinde değerli hemşehrilerimizle iç içe Türkiye'nin bekası ve Türk ve Konya tarımının sürdürülebilir olması ve gıda güvenliğinin oluşturulmasına katkı vermek, yük omuzlamak için göreve talibiz.” diyerek, dün olduğu gibi bugün de, gelecekte de Konya’nın yıldız bir il, Türkiye’nin yıldız bir ülke olması için ruhen, bedenen, madden ve manen var gücüyle çalışmaya, hizmet üretmeye, sorunları çözmeye çalışacağını ifade etti.
 

celil-calis-1.jpeg

AdminAdmin