EĞİTİM

Yunak'ta Muhtarlara 'Aile Okulu' Eğitimi

Yunak'ta 'Aile Okulu Egitimi' projesi kapsamında 2022 yılında yüzlerce öğrenci velisine Aile Okulu Eğitimi veren Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü şimdi de muhtarları eğitime dahil etti.

Yunak'ta Muhtarlara 'Aile Okulu' Eğitimi

165Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi Salonunda verilen eğitimde rehber öğretmen Buse Aydın, ilk dersi verirken eğitime 35 mahalle muhtarı katıldı

Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı Aile Okulu Eğitimi dahilinde geçtiğimiz yıl yüzlerce veliye eğitim veren Yunak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığının imzaladığı protokol uyarınca bu yıl mahalle muhtarlarını da eğitime dahil etti.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Kaymakamlığın öncülüğünde daha önce trafik ve ilk yardım konularında, şimdi ise aile okulu konusunda eğitim verildiğini belirterek eğitimlere katılan muhtarlara teşekkür etti. İklim değişikliği konusunda da bir çalışmanın yapıldığını belirten İşcan, gerek ilçe merkezinde gerekse mahalle bazında verilen eğitim çeşitliliğinin gün geçtikçe arttığını dile getirdi.

Yunak'ta Aile Okulu Projesi kapsamında hedeflenen kitleye tamamen ulaşıldığı, bu konuda kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliğinin süreceği ifade edildi.

AdminAdmin