EĞİTİM

Yunak'ta Karne Heyecanı

Yunak Kaymakamı Murat Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, 2022 - 2023 eğitim ve öğretim yılının son gününde Atatürk İlkokulunda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular.

Yunak'ta Karne Heyecanı

2022-2023 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Yunak ilçesinde binlerce öğrenci karne heyecanı yaşadı. Kaymakam Murat Karahan, ilçe protokolü ile birlikte Atatürk Ilkokulunda düzenlenen karne töreninde öğrencilerle bir araya geldi. 
4/A ve 4/B sınıfı öğrencilerinin karne heyecanına ortak olan ve karnelerini dağıtan Kaymakam Karahan, öğrencilere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalıştıklarını kaydetti. Kaymakam Karahan, daha sonra Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ve protokol üyeleri ile birlikte İstiklal Marşı törenine de katılarak öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller dilediler. 
Karne töreni programına; Kaymakam Karahan'ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Bekir Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, İlçe Emniyet Amiri Ufuk Başlık, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin İmren ile diğer davetliler ve veliler katıldı.

AdminAdmin