YEREL

Yunak'ta İstanbul'un Fethi Tiyatro Oyunuyla Kutlandı

İstanbul'un Fethi'nin 570. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Yunak'ta sergilenen oyun ilgiyle izlendi.

Yunak'ta İstanbul'un Fethi Tiyatro Oyunuyla Kutlandı

Yunak Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmanın ardından "Ne Güzel Ordu, Ne Güzel Komutan" adlı tiyatro uyunu sahnelendi.

Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Melih İlkin' in yazıp yönettiği Ne Güzel Ordu, Ne Güzel Komutan adlı tiyatro oyununda okulun ortaokul öğrencilerinden; Ahmet Yağız Susam, Berat Atılgan, Altay Kepenekli, Amine Selvi Bayat, Cemocan Kale, Dilara Ülger, Ecrin Düzbayır, Hicran Üstüner, Mahmut İşgal, Tahir Mert Can, Tuana Kahraman, Oğuzhan Kılınç, Ömer Faruk Düzbayır, Melisa Odabaşı Mustafa Tosun, Eyyüp Sefa Kınalı, Enes Atılgan ve Fatih Özkan oyuncu olarak rol aldılar.

Büyük bir hünerle sergilenen oyun, izleyicilerden tam not aldı. Oyuncular, yapmış oldukları rollerle profesyonel oyuncuları aratmadılar.

Fetih kutlama programına; Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Cumhuriyet Savcısı Hasan Uğur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, diğer daire amirleri, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Program sonunda Kaymakam Karahan, öğrencileri tek tek kutlayarak tebrik etti. Program, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

AdminAdmin