EĞİTİM

Yunak'ta İlköğretim Haftası Kutlandı

Yunak'ta 2023-2024 eğitim öğretim yılı ile "ilköğretim haftası kutlamaları" Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı.

Yunak'ta İlköğretim Haftası Kutlandı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan tarafından konulan çelengin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yeni yıl mesajının okunmasının ardından buradaki tören sona erdi.

Resim önizlemesi

 

İlköğretim Haftası ilçe kutlama programı ise, Yunak Akşemseddin İlkokulu bahçesinde gerçekleşti. Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl olmasını diledi ve yeni eğitim yılı için yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi.

Resim önizlemesi

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak Yaptığı konuşmada şu ifadelere eyer verdi .

‘’Yunak Belediyesi olarak eğitime olan desteklerimiz aralıksız sürecek. Eğitim için koyulan her tuğlanın değerinin tartışılmaz olduğunu bir kez daha hatırlatarak bu anlayışı çalışmalarımıza rehber yapmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının 2023-2024 eğitim öğretim yılını kutluyor, İlçemize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”

Resim önizlemesi

Daha sonra öğrenciler şiirler okuyarak , çeşitli gösteriler yaptılar . 3. Sınıf öğrencilerinin 1. Sınıf öğrencilerine hoş geldiniz çiçeği takdiminden sonra Kaymakam Mehmet Özel'in zil çalmasıyla öğrenciler sınıflara alındı. Yunak Belediyesince öğrenciler için hazırlanan kırtasiye setlerinin dağıtımı ile program sona erdi.

Resim önizlemesi

Törene, Akşehir Kaymakamı ve Yunak Kaymakam Vekili Dr. Mehmet Özel, Belediye Başkanı Ali Konak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, kurum amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, şube ve okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Resim önizlemesi

AdminAdmin