YEREL

Yunak’ta İftar Programı Düzenlendi

Yunak Öğretmenevinde düzenlenen iftar programına AK Parti İlçe Teşkilatı Belediye Başkan ve yardımcıları AK Parti Milletvekili Orhan Erdem ve davetliler katıldı . Milletvekili Orhan Erdem gençlerin masalarına giderek afiyet olsun diyerek onlarla sohbet etti.

 Yunak’ta İftar Programı Düzenlendi

Yunak  Öğretmenevinde düzenlenen iftar programına AK Parti İlçe Teşkilatı Belediye Başkan ve yardımcıları AK Parti   Milletvekili Orhan  Erdem ve davetliler katıldı . Milletvekili Orhan Erdem  gençlerin masalarına giderek afiyet olsun diyerek  onlarla sohbet etti.

Bir 3 kişi görseli olabilir

İftar programında  konuşan Milletvekili  Orhan Erdem , bugüne kadar kazanılan bütün seçimlerde gençlik kollarının çok önemli bir payı olduğunu ifade etti.Erdem ayrıca, 14 Mayıs seçimleri öncesinde genç kadroların gecesini gündüzüne katarak çalışması gerektiğini ve daha önceki seçimlerde olduğu gibi AK Partili gençlerin bu seçime de damga vurup partinin yeni bir zaferine daha katkı sağlayacağını  söyledi.

 Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , “Bugün burada sayın vekilimiz , ilçe teşkilatımız ve gençlik kollarımız ile birlikte ilçemizin en genç yüreklerini ağırlıyoruz.

Ramazan, bizim inancımızda en kıymetli zaman dilimlerinden bir tanesi, hayatı farklı anlamak, hayata farklı bakmak açısından Allah’ın insana vermiş olduğu en kıymetli zaman iklimidir .İstedik ki bu zaman ikliminde sizlerle beraber ve birlikte olalım” dedi.

Bir 4 kişi görseli olabilir

 Başkan Konak ,  “Ramazan ayının bu bereketini gençlerle birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. En önemli şey gençlere ve çocuklara yapılan yatırım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Ramazan’ın siz gençlerimize güzellikler getirmesini temenni ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum.” diye konuştu.

Bir 5 kişi ve şunu diyen bir yazı 'YANGIN k AK GENÇLİK İFTAR YEMEĞİNE HOS GELDİNİZ' görseli olabilir

Programa  AK Parti milletvekili Orhan Erdem'in yanı sıra , Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Cihat Şekeroğlu , Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Alphan , Ak Parti Yunak İlçe Teşkilat Üyeleri ve diğer davetliler katıldı.

AdminAdmin