GÜNCEL

Yunak’ta 23 Nisan Coşkusu

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Yunak'ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Yunak’ta 23 Nisan Coşkusu

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan 23 Nisan kutlama programları daha sonra Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulu ve Hacı Tekin İlkokulu bahçesinde devam etti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İŞCAN tarafından günün anlam önemini belirten konuşma yapıldı. Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından Meclisin ilk açılışı canlandırıldı. Oratoryo gösterisi, şiirlerin okunması ve çeşitli yarışmaların ardından program ödül töreni ile sona erdi. Diğer taraftan tüm okullar kendi bünyelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlarken, protokol üyeleri Hacı Tekin İlkokulunda yapılan törene de iştirak ettiler. 

Kutlama programlarına ; Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan, Belediye Başkanı Subhan Günaltay, Cumhuriyet Savcısı Hasan Uğur, Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, kurum amirleri, şube müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile siyasî parti temsilcileri, gaziler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

AdminAdmin