YEREL
Giriş Tarihi : 19-05-2025 20:45   Güncelleme : 20-05-2025 16:39

Yunak'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 106. Yıldönümü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurt genelinde olduğu gibi Yunak'ta da coşkuyla kutlandı.

Yunak'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

Yunak Pazar alanında yapılan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Üründü tarafından gerçekleştirildi. Ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu Halk oyunları ekibinin gösterilerinin ardından öğrencilerden oluşan koro, çeşitli şarkı ve marş sunumu gerçekleşti. Çeşitli akrobasi ve spor gösterileri büyük alkış alırken, küçük ve genç kategoride yapılan tekvando gösterileri ilgiyle izlendi. Mehteran takımı ve kule gösterisinin ardından açılan bayrak, Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan'a teslim edildi. Gençlik Haftası nedeniyle çeşitli  yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve kupa takdiminin ardından tören sona erdi.

 

Kutlama törenlerine Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan, Belediye Subhan Günaltay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Üründü, diğer daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

AdminAdmin