YEREL

Yunak'ta 100. Yıl Satranç ve Masa Tenisi Turnuvaları Yapıldı

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan koordinesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün işbirliği ile Satranç ve Masa Tenisi turnuvaları yapıldı.

Yunak'ta 100. Yıl Satranç ve Masa Tenisi Turnuvaları Yapıldı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Yunak'ta ortaokullar arası 100. Yıl Satranç Turnuvası ve Liseler arası 100. Yıl Masa Tenisi Turnuvası yapılan final karşılaşmaları ile sona erdi.

Yunak Kaymakamlığının koordinesinde 16 -17 ve 18 Ekim 2023 tarihlerinde yapılan karşılaşmaların santranç ayağı Yunak Anadolu Lisesi'nde, masa tenisi ise İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Resim önizlemesi

Yapılan karşılaşmalar sonucunda Orta okullar arası 100. Yıl Satranç Turnuvasında Kızlar Kategorisinde Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulundan Rabia Altun birinci olurken Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu'ndan Zehra Zişan Satılmış ikinci ve Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulundan Cemre Çürükoğlu üçüncü oldu.

Erkekler kategorisinde ise; İnönü Ortaokulunda Ahmet Yusuf Demirhan birinci, Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulundan Samet Arat ikinci ve aynı okuldan Selman Akyalçın üçüncü oldu.

Liselerarası 100. Yıl Masa Tenisi Turnuvası sonuçları ise şöyle oluştu: (Kızlar kategorisi) 1. Elif Yüsra Gülmez (Cemal Karacan Anadolu Lisesi) 2. Rabia Korkmaz (Cemal Karacan Anadolu Lisesi) 3. Zeliha Çetinkaya (Yunak Anadolu Lisesi)

Resim önizlemesi

(Erkekler kategorisi) 1. Hilmi Kaan Tunç (Cemal Karacan Anadolu Lisesi) 2. Yusuf Öztop (Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi) 3. Muammer Uysal (Şehit Şevki Akgün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)

Turnuvaların ödül ve madalyaları 29 Ekim'de yapılacak olan Cumhuriyet Bayramı töreninde Kaymakam Özgür Pelvan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan Tarafından verilecek.

Resim önizlemesi

AdminAdmin