GÜNCEL

Yunak'da Atatürk’ü Anma Programı Yapıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. Yıl dönümü nedeniyle Yunak Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtına Çelenk sunma töreni yapıldı.

Yunak'da Atatürk’ü Anma Programı Yapıldı

Yunak'ta 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri kapsamında Çelenk Sunma Töreni, Kaymakam Özgür Pelvan, Yunak Belediye Başkan Ali Konak, Cumhuriyet Savcısı Meltem Sarıkaya, Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, İlçe protokol üyeleri, STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Çelenk sunma töreni; Kaymakamlık Makamı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulmasıyla başladı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal saati olan 09:05’te ilçe genelinde çalınan sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunması ile bayraklar yarıya indirildi.

Bir 4 kişi görseli olabilir

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Etkinlikleri, daha sonra Yunak Öğretmenevi Konferans salonunda devam etti. Atatürk İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan program beğeni ile izlendi.  Programda sunulan şiirler, şarkı ve rontlar ile diģer etkinlikler büyük bir hünerle sergilendi.

 

AdminAdmin