EĞİTİM

Yunak Milli Eğitimde Eğitim Yöneticisi Geliştirme Programı (Yögep) Seminerleri

Yunak'ta 31 Ekim 4 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yönetici Geliştirme Programı (YÖGEP) seminerinin ikinci etabı başladı.

 Yunak Milli Eğitimde Eğitim Yöneticisi Geliştirme Programı (Yögep) Seminerleri

Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen programa Yunak İlçe Millî Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Ilçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Tunçez ve Kerim Atik de katıldı.

Programın açılışında konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, "Eğitim yöneticilerimizin gelişimlerine katkı sağlamak adına Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğümüz tarafından Eğitim Yönetici Geliştirme Programı hayata geçirildi. Bu program kapsamında toplam 120 saat eğitim verilecek. İlçemizde ikinci etabı başlayan eğitimlere katılan tüm yöneticilerimize başarılar diliyorum." dedi.

Okul ve kurumlarda görevli yöneticilere yönelik mesleki bilgi ve becerileri artırmak, mesleki gelişimleri desteklemek amacıyla "Eğitim Yöneticisi Geliştirme Programı (YÖGEP)" Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konuldu. Yunak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan planlamalar doğrultusunda hazırlanan YÖGEP seminerleri önümüzdeki günlerde de devam edecek.

AdminAdmin