GÜNCEL

Yunak Kaymakamlığından 100.Yılda 100 Etkinlik

Kaymakam Pelvan :’’Cumhuriyetimizin 100. yılını gurur ve coşkuyla karşılıyoruz!’’

Yunak Kaymakamlığından 100.Yılda 100 Etkinlik

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan başkanlığında Yunak’ta Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama etkinlikleri koordinasyon toplantısı ilgili kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 29 Ekim gününde yapılacak anma törenleri ve diğer faaliyetlerin programı belirlendi.

 

Kaymakam Özgür Pelvan, toplantıda yaptığı açıklamada; " Devletimiz ve Milletimiz için çok büyük olduğunu dile getirerek Proje kapsamında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı "Türkiye Yüzyılı" vizyonunda belirtilen hedefler ışığında her biri ayrı ayrı olmak üzere ilçe merkezi ve taşra mahallelerimizde 100 etkinlik gerçekleştireceğiz. Sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, bilimsel, akademik ve sosyal sorumluluk projeleriyle dolu,dolu etkinliklerimizin toplumumuza katkıda bulunacağı ve ilçemizdeki tüm öğretmen öğrenci, veli ve yerel halkın ortak bir paydada buluşturulacağı bu proje ile Cumhuriyet'imizin ilanının 100. yıl dönümünün büyük bir coşku ve sevinçle kutlayacağız " dedi.

 

Resim önizlemesi

 

 

Cumhuriyet’in, Yüce Milletimiz için daima çok büyük önem arz ettiğini, Cumhuriyet’imizin ilan edilişinin 100. Yıl dönümü olması sebebiyle özellikle bu yılın manevi olarak anlamının ilçe genelinde

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programında ilçemizde yapılacak olan etkinlikler görüşülerek, gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması ve uygulanması, kutlamalarla ilgili kurumlararası koordinasyonun sağlanması hususlarında kararlar alındı.

AdminAdmin