YEREL

Yunak Kaymakamı Pelvan’dan, İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğüne Ziyaret

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan , İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Yaz’ı ziyaret ederek, İlçenin tarımı ve hayvancılığı hakkında bilgi aldı.

Yunak Kaymakamı Pelvan’dan, İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğüne Ziyaret

Ziyarette ilçedeki tarımsal ve hayvancılık hakkında bilgi alan Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan, “Yunak ilçemizde çok önemli bir tarımsal faaliyet yürütülüyor. Verimli toprakları bulunan İlçemizin ciddi bir tarımsal üretime ve hayvan varlığına sahiptir. Tarımsal üretimde verimliliği arttırmak ve boş olan tarımsal arazilerde ekimi attırmalıyız. Günümüzde her alanda olduğu gibi tarım ve hayvancılık alanlarında da çok hızlı bir teknolojik dönüşüm yaşanmaktadır. Ülkemizde de tarımın ekonomimize olan katkısı büyüktür. Tarım Teşkilatlarımız tam donanımlı ve günümüz koşullarında yapılandırarak, tarımsal verimi ve kaliteyi arttırmalıyız” dedi.   

Yunak İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Yaz, “Yunak’ta tarım ve hayvancılığın gelişmesi ve çiftçilerimizin gelirinin artması için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle ilçemizin kalkınması, çiftçilerin gelir ve hayat seviyelerinin yükselmesi için hizmet ve görev alanımıza giren konularda program ve projeler hazırlayarak gerekli kurumlarla istişarelerde bulunarak, hayata geçirdik.”

 Kaymakam Özgür Pelvan, Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğündeki birimleri dolaşarak bilgi aldı ve tüm personele görevlerinde başarılar diledi.

 

AdminAdmin