YEREL

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak Çalışanlarını Sevindirdi.

Yunak Belediyesi Personel Ltd. Şti. bünyesinde çalışmakta olan üyelerimize yönelik Toplu İş Sözleşmesini Belediye Başkanımız Ali Konak’la birlikte imzaladı.

  Yunak Belediye Başkanı Ali Konak Çalışanlarını Sevindirdi.

Toplu İş Sözleşmesi imzalama töreni sonrasında konuşan Yunak  Belediye Başkanı  Ali Konak , sözleşme ile işçilerin geçim kaygılarının giderilmesi konusunda hareket ettiklerini ifade ederek ,  Hizmet İş sendikası ile varılan mutabakatta sosyal haklarında düzenlendiğini anlatan Başkan Ali Konak  “Sözleşmemizi iki yıl olarak düzenledik. Sosyal hakların temini konusunda da bütçemiz şartlarını zorlayıp en iyi rakamları tespit ettik. Bundan sonraki sözleşmelerde de aynı duyarlılıkla hareket edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Varılan mutabakatın başta işçilerimiz olmak üzere herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 Hizmet İş   Şube Başkanı Hüseyin Keçeci ise  yaptığı açıklamada  Yunak Belediyesi Personel Ltd. Şti. bünyesinde çalışmakta olan üyelerimize yönelik Toplu İş Sözleşmesini Belediye Başkanımız Ali Konak’la birlikte imza altına aldık.

Sözleşme sürecine katkı veren, başta Belediye Başkanımız olmak üzere Av. Senem Akkaya Güneş’e, Şube Denetim Kurulu Başkanımız Özkan Dayıoğlu ve işyeri sendika temsilcilerimiz Muhammed Emin Uğurlu, Mustafa Altuner, Tayyip Tuğral, Oğuzhan Üstün’e teşekkür ediyorum.

Sözleşmemiz Hayırlı Olsun…

AdminAdmin