GÜNCEL

Yılmaz Bademli : ‘Beslenme Çantaları Ucuza Dolacak’’

Tarım Kredi, atıştırmalıklar başta olmak üzere 42 üründe kampanya yaptı. Tarım Kredi Yönetim Kurulu Üyesi Bademli, "Çocuklarımızın beslenme çantasını ucuza dolduracağız" dedi.

Yılmaz Bademli : ‘Beslenme Çantaları Ucuza Dolacak’’

2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemine sayılı günler kala Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketleri çocukların beslenme çantası için kolları sıvadı. Dün ilkokul birinci sınıflar için çalan ders zili, 11 Eylül'den itibaren ilköğretim ve liseler için de çalacak.

Çocukların beslenme çantasını uygun fiyattan doldurmak için harekete geçen Tarım Kredi, KoopBakkal ve Kooperatif Market'lerde 42 ana ürün grubu için özel kampanya yaptı

Tarım Kredi’den 42 üründe kampanya! Beslenme çantaları ucuza dolacak

42 ÜRÜN GRUBUNDA

Bisküviden çikolataya, kekten gofrete, krakerden süt ve süt ürünlerine, meyve sularından kahvaltılık peynire, kuru meyveden mısır gevreğine kadar 42 ana ürün grubunda yüzde 10 ila 35 arasında indirim yapan Tarım Kredi, kampanyayı 15 Eylül tarihine kadar sürdürecek.

Makarna, yoğurt, bal, yumurta, zeytin, çay, sıvı sabun, ıslak mendil, kağıt havlu gibi ürün gruplarında da indirim yapan Tarım Kredi'de kampanyanın ana odağını çocukların vazgeçilmezi olan atıştırmalıklar aldı.

AdminAdmin