GÜNCEL

Yıllarca Hizmet Edenler Unutulmadı

Temelleri 1980‘lere dayanan 0-12 Yaş Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği’ne, derneğe uzun yıllardır hizmet edenlere plaket verildi.

Yıllarca Hizmet Edenler Unutulmadı

Devlet Koruması altındaki korunmaya muhtaç çocukların ihtiyaçlarını desteklemek amacı ile kurulan ve Mevlana Çocuk Evleri’nin resmî derneği olan 0-12 Yaş Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği’nce düzenlenen gecede, derneğe uzun yıllar hizmet edenlere plaket verildi.

Farkındalık buluşması adı altında bir otelde düzenlenen gecede derneğin en uzun süre yaklaşık 30 yıl başkanlığını yapan eski başkanlardan Suna Soylu ile Ferda Okur, Ruhsar Tanrıkulu ,Hatice Budak ve Zübeyde Cankurt ‘a plaket verildi.

Dernek Başkanı Deniz Yapılcan, gecede yaptığı konuşmada, minik kalplere dokunabilmek, anne olmanın, baba olmanın, kardeş olmanın kan bağıyla değil can bağıyla bağlı olduğunu belirterek “0-12 Yaş koruma derneği var oldukça, yüreği güzel insanıları bir araya getirmeye devam edecek. Bu amaçla maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen üye ve gönüllü yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bizlere güç veriyorsunuz” şeklinde konuştu.

Geceye Sosyal Hizmetler il müdürü İbrahim Akyüz ile kurum müdürü Volkan Özdemir’de katıldı.

AdminAdmin