SPOR

Yeşil-Beyazlılar Lisanslarını Dijital Platformda Yaptı.

Konyaspor değişen ve gelişen dünyada bir ilke imza attı. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), futbolcu lisanslama işlemlerinin dijital platformda yapılacağını açıklamıştı. Anadolu Kartalı oyuncularının girişlerini sisteme yapmaya başladı

Yeşil-Beyazlılar Lisanslarını Dijital Platformda Yaptı.

Konyaspor’da bir ilk yaşandı! Değişen ve gelişen dünya birçok yeniliği ve kolaylığı da beraberinde getirdi. Birçok alanda olduğu gibi, futbol alanında da bu değişiklikler yaşandı, yaşanmaya devam ediyor. Son olarak açıklanan dijital lisans dönemine, Konyaspor da ayak uydurdu.

Anadolu Kartalı evrakları sisteme girdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada artık futbolcu lisanslama işlemlerinin Futbol Yönetim Sistemi (FYS) üzerinden yapılacağını duyurmuştu. Konyaspor da bu gelişmenin ardından futbolcularla yaptığı sözleşmeleri sisteme yükledi. Evrakların kontrolü sonrasında ise TFF, futbolcuların lisanslarına onay vermeye başladı.

İsimler düşmeye başladı

Mevcut kadroda yer alan futbolcuların evraklarını TFF’nin FYS sistemine yükleyen Konyaspor, işlemlerini tamamladı. TFF tarafından lisanslar onaylandıkça, peyderpey oyuncular Konyaspor’un TFF’deki kadrosuna yansımaya başladı.

AdminAdmin