EĞİTİM

Yazar Keskın'den Yunak Okullarına Kitap

Selçuk Üniversitesi Yunak Meslek Yüksekokulu Sekreteri Yazar Bülent Keskin'in son çıkardığı romanı Yunak'taki okul kütüphanelerindeki yerini aldı.

Yazar Keskın'den Yunak Okullarına Kitap

Yazar Bülent Keskin'in yazdığı son kitabı "Kumrular Ağlar İçimde" adlı romanı, bizzat yazarı tarafından imzalanarak okullara verilmek üzere Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Yazarın 13. Eseri olarak okurlarıyla buluşan ve Akşehir Belediyesi Kültür Yayınları arasında yer alan "Kumrular Ağlar İçimde" adlı romanı okul kütüphanelerine verilmek üzere imzalı bir şekilde teslim eden Bülent Keskin, "Bu kitaplarımı Yunak İlçesindeki lise ve ortaokul kütüphaneleri için imzaladım. Umarım öğrencilerimiz bu romandan müstefit olurlar. Meşakkatli görevinin yanında Yunak'taki okulların kütüphanelerini zenginleştirmek için çaba harcayan kıymetli dostum İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mahmut İşcan Beyefendiye şükranlarımı sunuyorum" diyerek kitapları teslim etti.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan da, Yazar Bülent Keskin'in daha önce de yayınlanan kitaplarını Yunak okullarına okunmak üzere bağışta bulunduğunu belirterek, kendisine teşekkür etti ve kitapları teslim aldı. İşcan, "Bu kitap, bir roman olması yanında özellikle Kuruluş Savaşı yıllarında geçen bazı olaylara ışık tutması açısından da çok önemli bir kitap. Yazarimızın, tüm kitaplarında olduğu gibi akıcı ve etkileyici üslubuyla yazdığı bu kitap, umarım tüm öğrencilerimizin okuduğu ve müstefit olduğu bir kitap olur inancındayım. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

AdminAdmin