SİYASET

Yaman’dan, Ekrem İmamoğlu’nun Vatandaşlarla Buluşmasına Davet

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu’nun vatandaşlarla buluşma programına Konyalıları davet etti.

Yaman’dan, Ekrem İmamoğlu’nun Vatandaşlarla Buluşmasına Davet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu’nun Konyalılarla buluşmasına Konyalılara davet eden CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman,

Resim önizlemesi

 

“Partimiz Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yardımcı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu 8 Mayıs pazartesi günü saat. 14’de Anıt Meydanında Konyalılarla buluşmak üzere şehrimize gelecektir. Bu programımıza tüm Konyalı hemşerilerimizi bekliyoruz. Hemşerilerimizin programımıza katılmasından ve destek vermesinden büyük bir mutluluk duyacağız. İnanıyoruz ki Genel Başkanımız ve Millet İttifakı’nın 13.Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 15 Mayıs sabahı milletimizin desteğiyle cumhurbaşkanımız olacak ve ülkemizin çözülmeyecek bir sorunu kalmayacaktır. Halkın iktidarında ülkemize yine baharlar gelecektir” dedi.

 

AdminAdmin