SİYASET

Yaman: CHP Olarak Seçimde Konya’da İddialıyız

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya birlikte düzenledikleri basın toplantısında seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Yaman: CHP Olarak Seçimde Konya’da İddialıyız

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “Konya’da belediye seçimlerinde tüm ilçelerimizde iddialıyız. Kazandığımız yerlerde sosyal demokrat halkçı belediyecilikle anlayışımızla vatandaşlarımıza eşit hizmet vererek, yaşanılan sorunları çözeceğiz” dedi.

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya, “Konya Büyükşehir’de şeffaf, dürüst, çoğulcul ve demokrat bir yönetim sergileyeceğiz. Merkezle birlikte en ücra ilçelerimize ve mahallelerimize eşit hizmet götüreceğiz” diye konuştu.

Resim önizlemesi

CHP Konya İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen Basın Toplantısına CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya, Meram Belediye Başkan Adayı Bahar Altay Çaçık ve partililer katıldı.

Basın Toplantısında gündemi ve seçim çalışmalarını değerlendiren CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “ Ülkemizin Ak Parti iktidarlarında getirildiği nokta ortada olup, hiçte iyi değildir. Açlık sınırı 16 bin lira yoksulluk sınıra da 50 bin lira olduğu ülkemizde geçinmekte vatandaşlarımız oldukça zorlanıyor. Emeklilerimizin durumu oldukça vahimdir. Bir kilo ucuz et alabilmek için saatlerce kuyruk bekliyorlar. Çiftçilerimizin girdi maliyetleri artmış, açıklanan taban fiyatlarıyla zarar ediyor. Gittikçe tarımdan uzaklaşılıyor. 31 Mart yerel seçimleri ülkemizin kötü yönetimine dur demek için bir fırsattır. Vatandaşlarımız iktidara bir uyarıda bulunarak sandıkta hesabını soracaktır. Saha çalışmalarımızda gördüğümüz ilgi bizi memnun ediyor. Konya da seçimlerde tüm ilçelerimizde iddialıyız. Sosyal demokrat halkçı belediyecilikle vatandaşlarımıza eşit bir şekilde hizmet götürüp, yaşanılan sorunların çözeceğiz. Vatandaşlarımızdan belediye başkan adaylarımıza destek bekliyoruz” dedi.

Merkezle birlikte en ücra ilçelerimize ve mahallelerimize eşit hizmet götüreceğiz

Resim önizlemesi

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya projelerini anlatarak, “Konya büyükşehirde şeffaf, dürüst, çoğulcul ve demokrat bir yönetim sergileyeceğiz. Konya’mızın sorunlarını biliyoruz. Çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Merkezle birlikte en ücra ilçelerimize ve mahallelerimize eşit hizmet götüreceğiz. Şehrimizin doğal, tarihi ve kültürel değerlerini koruyarak, geliştireceğiz. Konya’nın sivil bir hava alanı yoktur. Sivil hava alanı yapılması için gerekli girişimlerde bulunacağız. Yapımı devam eden çevre yollarımızın takipçisi olacağız. Şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununu çözeceğiz. Vatandaşlarımızdan 2 tona kadar sudan para almayacağız. İlkokul öğrencilerimize otobüsler ücretsiz olacaktır. Ramazan ve kurban bayramlarında belediye çalışanı personele çift maaş vereceğiz. Kent lokantası açarak, vatandaşlarımıza 30 TL karşılığından yemek vereceğiz. Çiftçilerimize doğrudan destek vererek, petrollerle anlaşarak ucuz mazot alımlarını sağlayacağız. KOP ve Mavi Tünelin takipçisi olacağız. Karapınar ilçemizde 22 tane GES yapılacağını biliyoruz. Çiftçilerimiz ve besicilerimiz meralardan yoksun kalacaklar. Bu konunun takipçisi olacağız. Merkezi idareyle işbirliği çinide olup, Konya’mıza yapılması gereken ne varsa yapacağız. Alâeddin tepesi ve etrafındaki ucube yapıları kaldırıp, eski görünümüne kavuşturacağız. Bütün bunları yapabilmek içinde Konyalı hemşerilerimizden destek bekliyoruz” diye konuştu.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin