SİYASET

Yağcı CHP’den, Milletvekili Aday Adayı

Hüseyin Yağcı düzenlediği basın toplantısında, CHP Konya Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Yağcı CHP’den, Milletvekili Aday Adayı

CHP Konya İl binasında gerçekleşen basın toplantısına CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, CHP Konya Milletvekili Aday Adayı Barış Bektaş, il ve Selçuklu ilçe yöneticileriyle partililer katıldı.

Basın Toplantısında konuşan CHP Konya Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yağcı, “Her şeyden önce Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu kadrolarının partisidir. Dünyanın en köklü partilerindendir. Bu partide siyaset yapmak da benim için bir onurdur. CHP, Atatürk’ün, İnönü’nün, Ecevit’in, Baykal’ın ve en son 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisidir. Mevcut iktidara rağmen İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer büyük şehirlerimizin belediye başkanlıklarını kazanmıştır. AKP – MHP ittifakı tek adam rejimi başkanlık sistemini getirerek, ülkemizin başta kuvvetler ayrılığı ve hukuk sistemini önemli ölçüde zedeleyen işler yapmışlardır. ‘3Y. Yoksulluk, Yolsuzluk ve Yasaklar ile’ mücadele için iktidara gelen, iktidar ve Recep Tayyip Erdoğan, şu anda en çok bu üç şeyden suçlanmaktadır. Dini ve ahlaki anlayışımız, iktidar sayesinde yara almıştır. Dindar nesil yetiştireceğiz demişler fakat gençler, Deizim ve Ateizme yönelmiştir. Liyakatsiz ve tamamen parti etiketli kadrolar iş başındadır. Her kurumda partizanlık almış başını gitmiştir. Üniversiteler açmayı marifet sanarak, üniversite mezunu diplomalı işsizler ordusu oluşturmuştur. Bugün üniversite mezunu gençlerin çoğu ya evde oturmakta ya da marketlerde ve mağazalarda kasiyerlik ve tezgâhtarlık yapmaktadırlar. Halbuki bu işler için üniversite diploması gerekmez. İnsanlar korku içinde gelecekten umutsuz hale düşmüşler ve korkularından iktidarı sosyal medyada bile eleştiremez olmuşlardır. Daha sayacak çok problem mevcuttur. Bütün bu problemler iktidarın eseridir. İşte bu problemleri çözmek ve Konya’nın sorunlarının çözümüne katkı sunmak ile partimizin iktidar koşusuna elimden gelen katkıyı vermek için CHP Konya Milletvekili Aday Adayıyım. Artık halkın iktidarı yakındır. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Resim önizlemesi

Hüseyin Yağcı özgeçmişi hakkında da şu bilgileri verdi: “1962 yılında Konya’nın Ereğli ilçesi, Gaybi köyünde doğdum. Aslen Konya Bozkırlı olup ailemiz Ulu Türkistan – Buhara kökenlidir. Ereğli İmam Hatip Lisesinde okudum. 1979 yılında Almanya’ya giderek, Münih Goethe Enstitüsü İnşaat Bölümünden Yüksek Öğrenimime başlayarak Ön lisansımı tamamladım. Ardından Kırgızistan Bişkek Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldum. Almanya ve Romanya’da kurduğum inşaat şirketleriyle bu sektörde önemli projeler yaparak, sektörde kendimi ispatladım. Ayrıca Romanya’da Akaryakıt istasyonu ve Karayolu yük taşımacılığı alanlarında ticari faaliyetlerde bulundum.

Resim önizlemesi

 

TBMM 24. 25. 26. Dönem CHP Konya Milletvekili adayı ve 2014 yılı yerel seçimlerinde de CHP Konya Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı adayı oldum. Bunun yanında CHP Almanya Temsilciliği’nde görevliyim. ÇYDD Ereğli şubesinde üyeyim. Evli ve 4 çocuk babası olup iyi derecede Almanca, Rumence ve Arapça bilmekteyim.”

AdminAdmin