GÜNCEL

Vali Vahdettin Özkan’ın Anneler Günü Mesajı

Konya valisi Vahdettin Özkan 14 Mayıs Anneler Günü vesilesiyle mesaj yayımladı.

Vali Vahdettin Özkan’ın Anneler Günü Mesajı

Vali Özkan mesdajında

‘’Sağlıklı, huzurlu ve gelişmiş bir toplumun temeli, sağlam bir ailedir; ailenin temeli de annedir. Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan annelerimizdir. Karşılıksız sevginin anlamını yüreğimize işleyen, annedir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında, aile ve toplum hayatlarımızın oluşmasında en etkili ve en yüce varlık; annelerdir.

Biz, “cennet anaların ayakları altındadır”, diyen bir kültür ve gelenekten geliyoruz. İnsanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa katlanarak, fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidir. Anneler; sağlam bireylerin, büyük milletlerin ve toplumların arkasındaki asıl güçtür. Aileyi tek bir çatı altında tutan en önemli kişidir, anne. Huzur, güven, barış ve mutluluk dolu bir dünyanın temelleri, annelerimizin sağlam yetiştirdikleri bireylerle mümkün olacaktır.

Bu duygularla; evlatlarını vatan uğruna şehit veren annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimize sağlıklı uzun ömürler diliyor, anneler günününü kutluyorum.’’dedi

 

AdminAdmin