GÜNCEL

Vali Özkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Konya Valisi Vahdettin Özkan, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümü nedeni ile mesaj yayımladı

Vali  Özkan’dan  18 Mart Çanakkale Zaferi   Mesajı

Vali Vahdettin Özkan mesajında ;

Aziz Şehitlerimiz!

Çanakkale Zaferimizin 109. Yıldönümünde; kanlarınızla sulanan bu kutsal topraklarda, bize emanet ettiğiniz bu cennet vatanı daima yaşatacağımıza söz veriyoruz.

Sizler, “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” ifadesinin karşılık bulduğu, makamların en güzelinde, şehitlik mertebesinde, bu vatan için canını feda etmiş kahramanlarımızsınız.

  1. vatanın birliğini bozmak isteyen her türlü hain girişime karşı, milletimizin her ferdi, tek vücut olup, gözünü kırpmadan, canını ortaya koyacaktır.

Tarihin her döneminde, istiklal ve istikamet için canını ortaya koyan siz şehitlerimize bu vatan minnettardır. Bizler de bu kutsal vatan topraklarını korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir gelecek bırakmak için şanlı tarihimizden aldığımız şuurla, var gücümüzle çalışacağız.

Şanlı bayrağımıza kanının rengini veren, ay yıldıza yüreklerinin aydınlığını katan aziz şehitlerimize ilelebet minnettar kalacağız.

Çanakkale zaferi, kahraman bir milletin varlığını bütün dünyaya ispat ettiği, dünya üzerinde eşine rastlanılmayan bir inancın, bir ruhun ve kahramanlığın tezahürüdür.

Çanakkale’yi geçilmez kılan şanlı destanınızı tarihe altın harflerle nakşettiniz. Siz Aziz Şehitlerimizi Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyor, istiklalimizin temeli olan Çanakkale Zaferini kutluyorum. Ruhunuz şad, makamınız ali olsun…’’dedi.

 

AdminAdmin