ureticihaber.com
ureticihaber.com
EKONOMİ

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı’ndan Türk Dünyası etkinliği

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı, Türk dünyasının kültürel ve sosyal bağlarını güçlendirmeyi amaçlayan Türk Dünyası Programı'nı tamamladı. Programda, “Dilde, fikirde, işte birlik” anlayışıyla birlik için atılacak adımlar tartışıldı. Başkan, bu adımın önemli olduğunu vurguladı.

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı’ndan Türk Dünyası etkinliği
Paylaş:

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı, Türk dünyasının kültürel ve sosyal bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlediği Türk Dünyası Programını başarıyla tamamladı.

Programda, İsmail Gaspıralı’nın “Dilde, fikirde, işte birlik” anlayışı temel alınarak, Türk dünyasının birliği ve beraberliği için atılacak adımlar masaya yatırıldı.

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı, yaptığı açıklamada, “Türk dünyasının birlik ve beraberliğini güçlendirmek için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Bu program, hem fikir hem de kültürel bağlarımızı pekiştirmek adına önemli bir adım olmuştur.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK; TÜRKGÜN GAZETESİ 

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.