SPOR

Turnuva Birbirinden Heyecanlı Maçlarla Başladı

Meram Belediyesi Meram Gelişim Akademisi (MEGA) kapsamında gerçekleştirilen ‘Meram İlkokullar Arası Futbol Turnuvası’ başladı. Konyaspor ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen turnuvanın ilk gününde yedi maç oynandı. 30 ilkokulun katıldığı turnuvanın şampiyonu 6 Aralık’ta yapılacak final maçı ile belli olacak.

Turnuva Birbirinden Heyecanlı Maçlarla Başladı

Meram Belediyesi, Konyaspor ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Meram İlkokullar Arası Futbol Turnuvası’ çalınan ilk düdükle start aldı. Meram Gelişim Akademisi (MEGA) kapsamında gerçekleştirilen turnuvanın ilk karşılaşmasında Fatih Sultan Mehmet ve Ayşe Sönmez İlkokulları karşı karşıya geldi.

Resim önizlemesi

Ayşe Sönmez İlkokulu’nu penaltılarla 6-5 yenen Fatih Sultan Mehmet İlkokulu bir üst tura geçerken günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar ise şöyle;

Çomaklı İlkokulu 6 - Meram Gödene Şehit Yunus Berber İlkokulu 2

Kozağaç Konya Esnaf ve Sanatkarlar İlkokulu 8 - Yenibahçe İlkokulu 0

İhsan Özkaşıkçı İlkokulu 4 - Dr. Teoman Bilge İlkokulu 5

Kemal Hatipoğlu İlkokulu 5 - Atatürk İlkokulu 2

Mehmet Şükriye Sert İlkokulu 0 - 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu 9

Özel Kamer Koleji 6 - Hasanköy İlkokulu 1

ŞAMPİYON 6 ARALIK’TA FİNAL MAÇI İLE BELLİ OLACAK

Resim önizlemesi

Meram Belediyesinin, çocuklara ve gençlere spor sevgisi aşılamak, zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini teşvik etmek ve geleceğe sağlıklı bireyler yetiştirmek amacıyla gerçekleştirdiği turnuvanın eleme maçları 29 Kasım tarihine kadar devam edecek. Eleme turunun ardından çeyrek final maçları 1 Aralık’ta, yarı final maçları ise 4 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Turnuvanın şampiyonu 6 Aralık Çarşamba günü yapılacak final karşılaşması ile belli olacak.

Resim önizlemesi

 

 

AdminAdmin